Fra Kenneth og Charlotte

Vi bestilte et besøg af Liselotte i forbindelse med vores dengang 12 uger gammel Cocker spaniel Alvin. Vi har bestemt ikke fortrudt det. Vi var helt nye hundeejere og viste ikke så meget om pasning og pleje. Vi var lidt usikre. Vi fik kyndig vejledning af Liselotte og det har virkelig hjulpet til at vi ikke er så usikre mere og er der noget, så kan vi bare komme og spørge. Vi går også til træning hos hende på bakkegård om lørdagen. Det er rigtig godt for Alvin at omgås andre hunde og lære at gå pænt m.m. Vi mødte Liselotte via vores nabo som anbefalede hende meget varmt.

Mange hilsner Kenneth og Charlotte

Mark Jance / Facebook

Fra Lea Wesselhoff

Kære Liselotte
Du er og bliver den bedste. Det har været en super fornøjelse for os (mig, Nuser og Nala) at lære dig at kende.
Liselotte er perfekt til dyr og til at hjælpe ejer og hund til at forstå hinanden. Er noget af det mest kærlige overfor dyr og vi elsker at have besøg af dig og få dine råd, vejledning og hjælp.
Håber mange andre dyreejer med problemer vil tage brug af din hjalp for det er absolut det hele værd.
Kæmpe knus, kram og poter
Fra Lea, Nuser og Nala
(mors dejlige beagler)
Lea Wesselhoff

Mark Jance / Facebook

Fra Ditte og Rikke

Kære Liselotte

Jeg startede med at komme til træning v dig med Ditte vores lille chihauhau på 1 år .Hun var blevet overrumplet af en stor løs hund på volden . Dette resulterede i at hendes adfærd ændrede sig, hun blev meget gøende og vild hver gang hun så en større hund. Med din forståelse for hunde og træning, dine gode råd til hvad man skal fokusere på , har vi fået en hund der er meget mere opmærksom på ejeren ,mig på gåturen end de andre hunde omkring. Vi træner stadig meget omkring det og det skal vi blive ved med. Ditte fik et dejligt frirum med andre hunde hver søndag ude ved dig. Vi kommer igen .. Mange tak Ditte og Rikke

Mark Jance / Facebook

Fra Anette

Hej Liselotte,
Vil bare sige mange tak for alt din hjælp med mine 2 hunde. Altid en fornøjelse osse, hvad der angår ferieophold. De nyder det bare så meget. Og er rigtig dejlig trætte nogle dage efter. De nyder rigtig bare og være hos dig. Så hvad der angår ferie nu osv, ved jeg hvem jeg skal henvende mig til… :o)
Er rigtig glad for at have lært Liselotte og kende og kan varmt anbefale hende til alle jer med husdyr, hvad det angår træning, uønsket adfærd og ferieophold… Har ikke fortrudt noget.
Mange kærlige hilsner knus og poteklask fra Anette, Mille og Gonzo
Anette

Mark Jance / Facebook

Fra Christina Plichta

Hej Liselotte.

Ville lige sige tak endnu en gang, for din store hjælp med Nanna & Rosa. Havde aldrig troet det kunne lade sig gøre at få dem til at stoppe med at gø. Det er en kæmpe lettelse at der er håb forude.
Det har været en virkelig stor oplevelse at have dig på besøg, du fortalte os nogle ting som vi aldrig selv ville have tænkt på.
Glæder mig til at fortælle dig hvordan det går fremover.

Mange hilsner fra Bastian og Christina
Christina Plichta

Fra Susan Christensen

Hej Liselotte,
Vi vil også sige tak for et par rigtig gode timer sammen. Vi lærte rigtig meget af dig og har fået en hvalp og 2 killinger, som trives om muligt endnu bedre! Vi træner på livet løs og Sallie nyder hvert øjeblik – også når hun søger sin mad både morgen og aften.
Også tak for svar på mails med alle mulige spørgsmål, som du tager dig tid til at svare på.
Dit besøg er nok den bedste gave, vi kunne give os selv og dyrene!
Kærlige hilsner fra Svend, Mikkel, Susan – og selvfølgelig Tom&Jerry og Sallie.
Susan Christensen

Fra Thomas og Anne

Hej Liselotte!
Vi vil også gerne skrive en masse roser til dig!! Dit besøg og vores efterfølgende ture har givet så meget ro på i vores lille hjem 🙂 Xanthos, Dulle og Ludvig trives rigtig godt og elsker at træne. Det har, som du ved, taget os tid at komme til at arbejde godt sammen med Xanthos, men nu er vi på helt rette vej takke værre dig! Vi har anbefalet dig til alle vi kender og ved at mange har haft stor gavn af din hjælp. 🙂
Vi ses!!
Mange Hilsner
Thomas, Anne og alle hundebørnene…

Fra Betina og Carsten

Vi havde efterhånden prøvet alle mulige former for træning ved forskellige trænere. Men det var som om det kun gjorde vores Bella mere forvirret. Vi begyndte at bruge dine metoder som begyndte at “give pote..” 😉 Nu forstår vi Bella’s behov og signaler og kan opfylde dem. Så hun nu kan finde ro og hvile I sig selv. Hvor hun før var stresset og forvirret.
Hilsen fra Japansk spids Bella og mor Betina og far Carsten

Fra Birgitte

Tak Liselotte, fordi du altid har hjertet med også når du arbejder med dyrene:-) Vi – og ikke mindst Bella – er så glade for, at vi kender dig og Rolle og Baloo og Bella glæder sig helt sikkert til snart at blive passet – og udfordret – hos dig igen. Kærlige hilsner Bella og Birgitte

Fra Maryam

Hej Liselotte
Det har været dejligt at møde dig og få gode råd og vejledning til hvordan vi kan håndtere vores lille hidsige Chihuahua. Efter turen hos dig i tre dag ville han ikke hjem til os igen, så glad var han for at være i dit selskab. Han elskede at blive trænet og arbejdet med. Han elsker at få udfordringer hele tiden ligesom du gav ham. Tusind tak for de redskaber du gav os som vi kan bruge med ham nu.

Bedste hilsner
Maryam og mine børn

Fra Rikke

Tusind tak for hjemme besøg. Balder var begyndt at vise en slem adfærd over for fremmede og det kunne vi ikke lide. Det er 2 dage siden du var her Liselotte, og i dag sagde Jeppe at der har været 2 fremmede mænd omme (pga vi er igang med byggeri) og han sagde ikke en lyd plus den ene snakkede med ham.. Vi ved ikke om det kan ha en været det der har haft en virkning, men vi er overbevist.. Nu håber vi bare det fortsætter og vi ser spændt tiden an.. Tusin tak og glæder mig til vores samtale om en uge. Også tak for dine gode svar på mine spørgsmål.. Jeg vil klart anbefale dig.. 🙂 / Rikke

Fra Mette

Vi var så heldige at få besøg af Liselotte, da vores eurasier-hvalp var næsten 5 måneder.
Vi havde 3 konkrete ting, vi gerne ville have gode råd til:
1. Hansen skulle blive nede fra møblerne
2.  Hansen havde opdaget, at han havde masser af lyd, så han var begyndt at gø, når der gik andre hunde forbi udenfor.
3. Når han havde hjemme med hundepasser i et par, mens vi var i Rom, bed/markerede han bagefter, og det varede i nogle dage, før han holdt op med det. Vi tog det som et tegn på, at han ikke var helt tilfreds med os.

De ting vi konkret havde bedt om råd til fik vi rimeligt hurtigt klaret, og da det var en skøn sommerdag endte vi selvfølgelig i haven, hvor Liselotte fik at se, hvad vi allerede havde lært Hansen. Vi fik nogle gode tips og det var rigtigt godt at få rettet nogle ting allerede på det tidspunkt, for jeg lavede selvfølgelig nogle fejl. Det er lettere at opdrage/træne Hansen, når jeg gør det rigtige, og besøget kom på det helt rigtige tidspunkt for os.
Vi prøvede også nogle øvelser, og vi fik set klikker-træning i praksis. Vi passede faktisk Hansens mor Mille, og hun var også med til at lave et par af øvelserne.
Vores hundehvalp. der nu er 6 måneder, gør næsten aldrig i haven, selvom vi bor et meget befærdet sted.
Det med møblerne er dog gået helt galt. Min “bedre halvdel” synes, at det er smadderhyggeligt med hunden i sengen, så han lokker den derop, når han selv ligger og dovner der i weekenden.
Så …. Liselotte – jeg mangler et kursus i at træne genstridige mænd, og selvom du er hamrende dygtig, så tror jeg, at jeg nok er nødt til at klare den sag selv;-)
Tusind tak for hjælpen. Vi glæder os vildt meget til at starte hundetræning hos dig om lørdagen om et par uger.
Mange hilsner
Mette fra Ringsted (alias Hansens madmor)

Hilsen

Tusinde tak for en helt fantastisk dag da du var her sidst på hjemmebesøg.
Der er faldet en sten fra mit hjerte – du formåede at få Ricko socialiseret med Zita. En ting jeg næsten ikke havde turdet håbe på kunne lade sig gøre…. Hundene var godt nok flade efter 3 timer… :o)
Vi har nu været på hundebesøg mange gange, og det går helt forrygende.
Tak fordi du er den du er – uden dig havde jeg aldrig turdet gøre det….

Fra Anne og Preben

Hej Liselotte.
Vi har været rigtig glade for dit hjemmebesøg og dine mange gode råd i forbindelse med Connie, som er blevet mere velopdragen og mere lydig. Vi har også selv lært meget om hundesprog, og at opfatte de signaler, som Connie sender, så vi dermed kan forstå hende bedre. Også tak for kontakten til Neela, så Connie bliver mere social.
Kærlig hilsen fra Anne og Preben, samt Connie.

Fra Malene

Kæreste Liselotte :0)
Tusinde millioner af tak for al den hjælp du giver mig og mine to dejlige muskelhunde Chico og Bella. Du har gjort så meget for mig, og givet mig så mange gode råd som jeg forsøger på bedst mulige måde at videregive. Chico er blevet meget mere rolig, og synes jeg bedre kan forstå hans hundesprog efter vi har været ved dig. Og lille Bella udfordre jeg hver dag og synes det går frem af, hun lære en masse!! ALT dette er takket være dig og din fantastiske person og træning. Vi holder meget af dig.. Vuf vuf fra Chico og Bella som forguder dig. Og mange kærlige hilsner fra Malene.

PS. Vi ser frem til meget mere træning sammen med dig :0)

Hilsen

Lærerigt for både hund og ejer! Vi fik værktøjer med hjem og synes i dag at jeg har en mere afbalanceret og glad hund, da vi træner dagligt ud fra de øvelser som Liselotte gave os. Skal Ollie (som er min “baby”:-) nogensinde i hundepension bliver det hos dig, da jeg har set hvor godt de har det i din varetægt:-) Tak for kanon god træning i dejlige omgivelser uden alt for mange hunde på holdet. 🙂

Fra Line Wiinholt

Hej Liselotte,
Jeg vil takke dig mange gange for din hjælp med Molly, som var ved at “drive os til vanvid” med sine unoder – hoppen op ad døre – madtyveri – hoppen op i sofaen – knurren etc. Takket være din hjælp har vi fået den dejligste hund. Dit arbejde med Molly har i høj grad “givet pote”.
Mange hilsner fra
Line og familie
Line Wiinholt