Regelsæt vedrørende ferie/trænings- ophold hos Dusmeddyrene

1. I tilfælde af at hunden under ophold, medfører en skade på personer, dyr eller ting, hæfter hundeejer for skaden.

2. I tilfælde af skade på ejeres hund, hvor jeg vurderer at et dyrlægebesøg er nødvendigt vil jeg benytte nærmeste dyrlæge (i weekenden, den dyrlæge der har vagt), og ejer vil blive faktureret for dyrlægeregningen sammen med opholdet.

3. Hvis jeg vurderer at et dyrlæge besøg er nødvendigt, og ikke kan få kontakt til ejer, vil jeg til enhver en tid tillade mig at benytte egen dyrlæge på ejers regning.

4. I tilfælde af slåskamp mellem ejers hund og andre hunde, hæfter hundeejere for eventuelle skader, som ejers hund påfører andre.

5. Jeg fralægger mig ethvert ansvar for hunde, der strejfer. I et eventuelt tilfælde, er det mig der forestår efterlysning, eftersøgning osv.

6. Det er ejers ansvar at informere mig om eventuel allergi eller anden lidelse, der skal tages hensyn til under opholdet.

7. I tilfælde af at det er mig, der står for foder til hunden under opholdet, pålægges et gebyr på 20 kr./pr. døgn. Jeg fralægger mig ethvert ansvar for opståede problemer forårsaget af foder under opholdet.

8. Jeg bruger Kronch, Kingsmoor, Orijen, Taste of the Wild og Wolfsblut foder, råt kød, kallun og ben, diverse tørrede naturlige snacks og diverse godbidder til træning.

9. Jeg gør opmærksom på, at hunde under opholdet, bliver luftet uden snor omkring egen ejendom og andre steder hvor det er tilladt, Det er ejers ansvar at informere mig, hvis hunden ønskes i snor alle steder.

10. Jeg gør opmærksom på at ophold foregår på lige fod med mine egne hunde, hvilket vil sige at hunden bor i hjemmet og er sammen med familiens dyr/besøgende dyr.

11. Hunden skal være vaccineret mod parvovirus, hundesyge, kennelhoste og leverbetændelse.

12. Hundens vaccinationsattest samt forsikringspapirer bedes medbragt til opholdet.

13. Ud over hundens lovpligtige ansvarsforsikring, anbefales det at tegne en udvidet/sygeforsikring. Tjek med dit eget forsikringsselskab, da dækningen er forskellig fra selskab til selskab.